Zárt kamrás kipárolgásmérő (SHED)

A SHED tesztkamrákat a gépkocsik és részegységek szénhidrogén-kibocsátásának mérésére használják. Az ellenőrzés a tesztkamrában történik, amely az eredmények dokumentálásához szükséges technológiával és szoftverrel van felszerelve.

Zárt kamrás kipárolgásmérő, SHED, Weiss Technik

A törvényhozók (EU, EPA, CARB, NSCN) határozzák meg a megengedhető kibocsátási határértékeket és az ellenőrzési eljárásokat is. A járműgyártónak igazolnia kell, hogy a jóváhagyandó járművek a jogszabályi határértékeket betartják. Az alacsony háttér kibocsátási érték fontos követelmény a meggyőző teszteredményekhez. Az EPA/CARB/EN szabványoknak megfelelően, ez a határérték nem haladhatja meg a 0,05 g értéket. A bejárható SHED kamránkban mi, 0,007 g-nál jobb háttér kibocsátási értéket garantálunk, melyet 4 óra elteltével mértek meg, összhangban az EPA sec. 86.117/96a előírásokkal.

Az ellenőrzés a SHED tesztkamrában történik, amelyek fel vannak szerelve a szükséges analitikai technológiával és vizsgálati szoftverekkel a tesztek végrehajtására és az eredmények dokumentálására.

A megbízható méréseket a következők biztosítják

  • Az alacsony háttérkibocsátás egyértelműen a törvényi előírások alatt van
  • Teljesen összeszerelt, komplett rendszerek szállítása
  • Nagyon rövid szerelési és üzembe helyezési idő a helyszínen
  • Különböző, a minták méretéhez igazított kamraméretek: drive-in, walk-in, mini-SHED, micro-SHED, futásveszteség SHED, behajtható kamra autóknak (vezetési körülmények a fékpadon).