Okos feladatokhoz intelligens megoldás – OPC UA

Intelligens adatelérés az optimális adatcsere érdekében. A SIMPATI egységek összes adata felhasználható lesz az előre elkészített, vagy akár az önök igényeihez egyedileg adaptált információs modellekkel.

SIMPATI OPC UA - Okos feladatokhoz intelligens megoldás

Főbb jellemzők:

  • Egyszerű SIMPATI szoftverfrissítés kényelmesen és megfizethető áron
  • A SIMPATI kommunikációt alkalmazza az egységek közt
  • Kommunikációs szabvány – IEC 62541
  • Egyedi információs modellek, az önök igényeire szabva
  • Az egységek gyártási évétől függetlenül alkalmazható

A digitalizáció mindenhol lélegzetelállító sebességgel halad előre. A cégek és alkalmazottaik történelmünk legnagyobb technológiai átalakulásának kellős közepén állnak. Az Ipar 4.0 sok területen már a hétköznapok része.

Sok gép és rendszer azobnban még mindig nem ugyanazt a nyelvet beszéli. Ez az oka annak, hogy az OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture) és a IEC 62541 szabvány szerinti kommunikáció általánossá vált szerte az iparban. A széles kompatibilitás, együttműködési képesség döntő versenyelőnyt jelent.

Ezért kínálunk most egy intelligens SIMPATI szoftver megoldást, mellyel egy OPC UA szerveren keresztül a SIMPATI-val hálózatba kapcsolt összes eszköz problémamentesen integrálható folyamatai környezetébe.

Az egységek gyártási évétól föggetlenül az összes SIMPATI szoftverrel hálózatba kötött berendezéshez most költséghatékonyan és kényelmesen frissíthet szoftverét az Ipar 4.0 integráció érdekében. Az OPC UA szerver biztosítja a S!MPATI és az OPC UA kliensek közötti megbízható kommunikációt. Az eszközökön vagy a meglévő kommunikációs infrastruktúrán történő változtatások nélkül biztosítja a problémamentes integrációt az egységes adatcserén keresztül, például a gyártásvégrehajtási rendszerben (MES), a felügyeleti ellenőrzési és adatgyűjtési rendszerben (SCADA) vagy a vállalati erőforrás tervezésben (ERP).

A SIMPATI egységek összes adata felhasználható az előre elkészített, vagy akár az önök igényeihez egyedileg adaptált információs modellekkel. A biztonságos adathozzáférést az SIMPATI felhasználói adminisztráció szabályozza, valamint opcionális lehetőségként az Active Directory segítségével csatlakoztatható informatikai infrastruktúrájához is.

SIMPATI online – cloud-based test management 
Megoldás kínál a tesztjelentések, mintakezelések és a rendszerekhez való keresztirányú hozzáférésekhez, a tesztjelentések automatikus generálásával.


SIMPATI – The new multifunctional evaluation

Használja ki az új, továbbfejlesztett grafikai értékeléseket. Az egyszerűsített menünavigáció, az optimalizált zoom funkció, az integrált mérési funkciók, valamint az száles körben rendelkezésre álló exportálási lehetőségek csak néhány a rendekezésre álló sok lehetőség közül.