SIMPATI – Intelligens, megbízható és kompatibilis megoldás

Bemutatjuk a WeissTechnik jól bevált SIMPATI vezérlőszoftver új verzióját, fejlesztett felhasználói felülettel, gyakorlatorientált menürendszerrel és még részletesebb adatkiértékeléssel.

SIMPATI_Multifunkcionális kiértékelés

Nagy teljesítmény és fejlett tervezés

SIMPATI  Növelje rendszerei hatékonyságát  Egyszerű kezelés, a folyamatokra optimalizálva
A SIMPATI nem csak hatékony működést és nagy teljesítményt biztosít, hanem a SIMPATI online szolgáltatás segítségével platformalapú kiterjesztést is kínál a tesztjelentések automatikus generálására  ideális megoldás tesztelési feladataihoz! A teljes Windows 10 kompatibilitás a SIMPATI alaklmazhatóságát hosszú időre biztosítja. Ez különösen fontos azon vizsgálati helyek számára, amelyek még mindig a Windows 7 rendszert használják, és amelyekhez a biztonsági frissítések 2020 elejétől már nem elérhetőek. A SIMPATI minden jelenlegi WeissTechnik berendezéshez csatolható, és 1987-ig visszamenőleg szinte valamennyi modellel kompatibilis.

Főbb jellemzők

 • Gyors hozzáférés a tesztadatokhoz
 • A tesztrendszerek egyszerűen kezelhető távoli elérése és felügyelete
 • Egyszerűbb és optimalizált felhasználói felület
 • Kompatibilitás 1987-ig visszamenően

Windows 7 – 2020 január után már nem támogatott

SIMPATI menürendszer és navigáció  áttekinthetőség és gyors hozzáférés
A jól áttekinthetően és egyértelműen felépített SIMPATI menürendszer segítségével, különösebb betanulás nélkül is gyorsan és egyszerűen elérheti az összes fontos funkciót. Ezen kívül feltöltheti laboratóriumának alaprajzát és vizsgálati rendszereinek elrendezését, és így  vizuális áttekintés is rendelkezésére áll az optimális kezelés érdekében, melynek használatával az összes tesztkamráját kényelmesen vezérelheti és programozhatja, adataikat kiértékelheti egyetlen számítógépről. Ezáltal hatékonyan növelheti rendszerei hatékonyságát, és védelmet nyújt az állásidőkkel szemben is.

 • Egyszerű kezelés
 • Megjelenítés az épület alaprajzán keresztül
 • Tesztkamrák központi ellenőrzése, programozása és értékelése 

Multifunkcionális kiértékelés  számtalan lehetőség
A SIMPATI szinte korlátlan lehetőségeket kínál a teszt eredmények bemutatására, szerkesztésére és értékelésére. A rendkívül felhasználóbarát navigáció nagy segítséget nyújt többek közt a grafikonok nagyításához és adatai méréséhez, vagy a CSV és a kép exportálás funkciókhoz. A WeissTechnik az ügyfelekkel együttműködve kifejlesztett saját szoftverének teljesítményét komplex, 10 millió adatpontig terjedő tesztek bizonyítják. A SIMPATI TimeLabs modullal történő összekapcsolása lehetővé teszi a kamera képeinek gyors és egyszerű integrálását a kiértékelésekbe.

 • Nagy teljesítményű szoftver
 • Felhasználó által egyedileg konfigurálható adatmegjelenítés
 • Átfogó zoom, mérési és kiértékelési funkciók
 • SIMPATI TimeLabs kapcsolódás

Automatikus figyelmeztető és üzenetkezelő rendszer  mindig a lényegre összpontosítva
Bármikor, amikor a teszt során hiba történik, figyelmeztetés, esetleg fontos üzenet jelenik meg, a SIMPATI ezeket egyértelműen tárolja és rendezi. A jelentések kereshetők és rendszerezhetők, valamint PDF-ként exportálhatók a későbbi tesztdokumentáció céljára. Az automatikusan elküldött e-mailek, vagy szolgáltatástól függően az SMS-figyelmeztetések, további védelmet nyújtanak a folyamatban lévő teszteknek, és megakadályozzák a kieső állásidőket.

 • A rendszerjelentések és a tesztkamra állapotok áttekinthetően és egyértelműen listázhatók
 • Automatikusan generált e-mail figyelmeztetések
 • Átfogó és testre szabható figyelmeztetések és levelezőlistákLépésről lépésre a digitalizáció felé  SIMPATI online 
A SIMPATI online kiterjeszti a szoftver funkcióit a tesztjelentések és a tesztdarabok kezelése révén, és lehetővé teszi a távoli hozzáférést a tesztjelentések automatikus létrehozásával. A tesztjelentések egy könnyen szerkeszthető, DIN EN 60068-2-38 szabványnak megfelelő Word sablonba kerülnek. Az elkészített vizsgálati jelentések tartalmazzák a szükséges grafikus kiértékeléseket, az írásos tesztdokumentációt, a tesztelt minta képeit és a kapcsolódó rendszerprotokollokat. A Microsoft Azure szolgáltatással a SIMPATI online biztonságos felhőszolgáltatást kínál, melyet az automatikus frissítések mindig a legfrissebb állapotban tartják. Ezen kívül a SIMPATI online visszafelé 1999-ig kompatibilis a WeissTechnik tesztrendszereivel.

 • Az összes kamra és teszt távoli elérése és kezelése
 • Tesztjelentések automatikus létrehozása
 • Teszt mintadarab kezelése
 • Az új SIMPATI szoftver licenchez díjmentesen biztosítva