EmissionEvent VOC 1000 teszkamrák

Az EmissionEvent VOC emissziós tesztkamrával lehetővé válik a korábbi tudományos és termelés-technológiai intézkedések kiértékelése a gépkocsi belsőben megjelenő károsanyag-kibocsátás korlátozásáról.

EmissionEvent tesztkamra VOC 1000

Az illékony, szerves vegyületek kibocsátása (VOCs) gyakori az autóbelsőben, ami akár betegséget is okozhat, és ezzel folyamatos kockázatot jelentenek az utasok egészségére nézve.

Az új vagy a majdnem új gépkocsikban a kibocsátás gyakran 800 és 4000 g/h érték között van, és ez adott körülmények közt, például túlzott hő hatására tovább nő. Ez a koncentrációtartomány kihívást jelent a vizsgálati eljárásokban, mivel az eredmények a külső környezeti feltételek függvényében megváltozhatnak. A weisstechnik® és vötschtechnik® márkák VOC tesztelő berendezések használatával teljesíthetők a DIN ISO 16000-9 szabvány előírásai.

Ezzel az emissziós tesztkamrával lehetővé válik, hogy kiértékelje a gépkocsi belsőben megjelenő károsanyag-kibocsátás csökkentésére tett   tudományos és termelés-technológiai intézkedéseket.

A megbízható méréseket az alábbi paraméterek biztosítják

  • 1 m3 –es kompakt tesztkamra
  • Alacsony kibocsátású kamra (tisztaság a molekuláris tartományban)
  • A környezetből származó szennyeződések kizárása
  • Rendkívül alacsony adszorpció és adszorpciós hatások
  • Az összes szabványos elemző eszközhöz csatlakoztatható

Környezet-szimulációs tesztkamráink és rendszereink weisstechnik® és vötschtechnik® márkanév alatt érhetők el.