SMART Automation Austria Szakkiállítás 2014 – VIDEÓ

Smart Automation Austria – Ipari automatizálási szakkiállítás, 2014. május 6-8., Bécsi Vásárközpont


 

A SMART Automation Austria szakkiállítás Ausztria egyetlen ipari automatizálás technológiai vására, amelynek központjában a gyártás- és folyamat-automatizálás áll.

A kiállított termékek és szolgáltatások az alkatrészektől kezdve a komplett rendszerekig és integrált automatizált megoldásokig mindent tartalmaznak, és kiterjednek az ipari automatizálás teljes termékskálájára.


A SMART Automation Austria szakkiállítás üzleti platformot nyújt az osztrák automatizálási ipar számára, amelyet évente váltakozva Bécsben és Linzben rendeznek meg, és amely 14 országból mintegy 270 kiállítót vonz, közülük sokan piacvezetők és a technológia úttörői.

A Weiss Umwelttechnik GmbH a környezeti szimuláció standard vizsgáló készülékeinek és berendezéseinek egyik legjelentősebb gyártója a világon. 

Termékpalettánk átfogja az alábbi vizsgáló rendszereket minden mérettartományban:

  • Hőmérséklet és páratartalom tesztek
  • Időjárási körülményeket szimuláló vizsgálatok
  • Hősokk vizsgálatok
  • Korróziós vizsgálatok
  • Hosszú idejű vizsgálatok

A Weiss Umwelttechnik rendelkezik a DIN EN ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal. A nagyméretű rendszereket és az ügyfél által specifikált integrált berendezéseket a környezeti szimulációkhoz és a biológia területén az Ön számára tervezzük, gyártjuk és telepítjük. Méretre szabott, kipróbált rendszereket bocsátunk a rendelkezésére például a kutatás, a fejlesztés a minőségbiztosítás és a gyártás számára. 

Látogassa meg gyártónkat

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Environmental simulation systems - measurement