A Weiss Umwelttechnik és a Vötsch Industrie technik 2021-ben Weiss Technik néven egyesül

Ügyfeleink egy olyan innovatív és egészséges vállalat következetességéből és megbízhatóságából profitálhatnak, amely továbbra is integrált környezetszimulációs megoldásokat kínál egyetlen forrásból.

A Weiss Umwelttechnik GmbH és a Vötsch Industrietechnik GmbH egyesült

Együtt lettünk sikeresek, most együtt növekszünk tovább 
25 év sikeres együttműködés után, most 2021-ben eljött az ideje, hogy a Weiss Umwelttechnik GmbH és a Vötsch Industrietechnik GmbH egyesüljön Weiss Technik GmbH néven.
Ügyfeleink részére, közösen, a világ legátfogóbb termékportfólióját kínáljuk, és ez a közös erő az, amit mostantól egységesen, egy néven, Weiss Technik GmbH-ként jelenítünk meg. A teljes összefonódás csupán adminisztratív intézkedés, amely nincs hatással a stratégiára, termékekre, szolgáltatásra és a kollégáinkra.

Együtt, erősebben a legjobb megoldásokért 
Ez az egyesülés számos előnnyel jár mindenki számára. Ügyfeleink számára előnyös lesz az innovatív és jól szervezett vállalat következetessége és megbízhatósága, amely az integrált megoldásokat is egyetlen forrásból biztosítja. Ezenkívül, ez a névváltoztatás lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerűsítsük a folyamatokat a nagyobb hatékonyság és a biztonságos jövő érdekében. Ez jó nekünk és ügyfeleinknek is.

A biztonság technológiai kérdés. 
A termékek és anyagok teszteléséhez a környezeti feltételeket szimuláljuk. A tűző melegtől a fagyos hidegig, nedves áztatástól a száraz porig. Gyors vagy maximális stressz alatti mozgásban. Az egész világot bevisszük tesztlaboratóriumokba és teszthelyiségekbe. Környezetvédelmi szimulációs rendszereink így segítenek a termékek biztonságosabbá tételében, minden területen.

Mindig pontos hőmérséklet 
A folyamatok biztonságos elvégzésének alap feltétele az optimális hőmérséklet. Vállalatunk Heat Technology részlege garantálja, hogy hőkezelése mindig megbízható lesz minden hőmérsékleten. Kulcsrakész megoldásaink kiegészülnek saját szervizhálózatunk szolgáltatásaival, melyet szinte minden iparágban, a követelmények széles spektrumában tudjuk biztosítani. Mindig és mindenkor támaszkodhat berendezéseinkre és szolgáltatásainkra.

Mindig a jövőbe tekintünk 
Karl Weiss a kezdetektől az új ötletekre és az innovációkra összpontosított. Az elektromos gyorsnedvesség-elemző, a "Hygrorekord" segítségével gyorsan és megbízhatóan lehetett méréseket végezni élelmiszerek, fa, papír és textíliák esetében. Folytatva a megkezdett utat, a Weiss ma is folyamatosan keresei az új ötletekt, hogy megfeleljen az ügyfelek változó igényeinek, mindemellett pedig stratégiai akvizíciókkal és saját fejlesztésekkel bővíti portfólióját.

A hűtött kijelzőktől a kiválósági központig 
Ernst Vötsch mintegy 90 évvel ezelőtt alapította meg cégét hűtött kijelzők gyártására Berlinben. Abban az időben senki sem gyanította, hogy lefektette az alapjait egy egyedülálló márkának, amelyet jogosan tekintenek a környezeti-szimuláció megteremtőjének. Ma a balingeni telephely még mindig a standard és az egyedi kialakítású tesztberendezések kiválósági központja, és így szorosan kapcsolódik a pontossághoz, a találékonysághoz és a megbízhatósághoz, mely jellemzők már az első években is egyedivé tették a vállalatot.

Szolgáltatásaink minősége mérceként szolgál számunkra! 
Munkatársaink magas képzettsége a kiváló szolgáltatás alapja: szakemberek, akik a legújabb munkavédelmi és környezetvédelmi irányelveknek megfelelően képzettek, és jogosultak minden szolgáltatási munka professzionális elvégzésére. A Weiss és a Vötsch szervizcsapat 2016 januárja óta sikeresen működik Weiss Umwelttechnik néven – mostantól Weiss Technik néven, de változatlan formában folytatja eddigi tevékenységét.

További információkért, kérem forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.