Productronica 2019 – Gyorsuló innováció

Productronica - Az elektronikai világ vezető fejlesztési és gyártási kiállítása - München, 2019. november 12-15

Productronica 2019
Első pillantásra
A világ vezető elektronikai fejlesztési és gyártási kiállításaként a Productronica számos újdonságot kínál a kiállítóknak és a látogatóknak: világpremierek és új termékek, megoldások és innovációk minden területen. Exkluzív karrierlehetőségek fontos kapcsolatokkal, és szokás szerint kiváló szakmai támogató program különleges és aktuális témákkal.

Találkozás a szaktudással: innovációk és trendek
Ismerje meg közelről az új fejlesztéseket már most a világ vezető vásárán. Az idei ipari platform két aktuális témája az intelligens karbantartás és az intelligens gyár.

Program
A csúcstechnológiai termékek magas követelményszintet támasztanak a gyártási körülményekkel szemben. A tisztaszoba kulcsszerepet játszik ebben a folyamatban. A Productronica "tisztaszobája" remekül bemutatja az ezzel kapcsolatos technikai kihívásokat és megoldásokat.

A digitalizálás és a miniatürizálás az elektronikai iparban egyre fontosabb szerepet nyer, így egyre több folyamatot kell tiszta környezetben (tisztaszobában) végezni. Különösen a gépjárműgyártók és beszállítóik növelik ez irányú igényeiket, és gyártásuk egyre nagyobb százalákát helyezik át tiszta környezetbe.

Látogasson meg minket

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Környezetszimulációs berendezések és rendszerek minden méretben, kutatási, fejlesztési, gyártási és minőségbiztosítási feladatokra, A2-es csarnok, 239-es stand 
  • Vötsch Industrietechnik GmbH, Környezetszimuláció és Hőtechnika,  A2-es csarnok, 239-es stand