12. Nemzetközi Autóipari Kongresszus 2018

Az autóipar a nagy változások szélén áll. Az olyan globális kihívások, mint például a közlekedési dugók, vagy a fosszilis üzemanyagok kimerülése és az üvegházhatás, szükségessé teszi a vállalatok számára a nemzetközi és ágazatközi együttműködést.

12. Autóipari Kongresszus 2018, Eindhoven

HATÁROK ÁTLÉPÉSE – 12. Nemzetközi Autóipari Kongresszus 2018, Eindhoven, Hollandia, 2018 május 23.
Gondoljunk az okos iparágak és a nanotechnológia, vagy az olyan csúcsszektorok, mint az energiaipar és logisztika közti együttműködésekre; az ágazatközi együttműködés a globális siker kulcsa! Érthető tehát, hogy az autóipari kongresszus témája a "határok átlépése".

Az autóipari kongresszus az elmúlt évek során a holland autóipari technológiai naptár legfontosabb eseményének bizonyult.

Az Autóipari Kongresszus az AutomotiveNL és a Mikrocentrum közös vállalkozása, amely nemzetközi szinten összekapcsolja és inspirálja a fejlesztéseket, a kölcsönhatásokat és szakértelmet, a beszállítóktól az OEM-kig, az anyagi szakemberekig és mindenki mást e kettő között. A tematikus témák sokfélesége, mint például a zöld és okos mobilitás, a gyártás & logisztika, valamint az anyagok és formatervezés, mind-mind kiemelt, megkülönböztető szerepet töltenek be az iparág számára. A kongresszus, a jövőbeni mobilitás új megoldásaira összpontosítva hozzájárul a tudás és a tapasztalat széleskörű megosztásához.