Electronica 2018 – A jövőbe illesztve

Electronica 2018 - az elektronikai alkatrészek, rendszerek és alkalmazások világvezető vására. A teljes elektronikai univerzum egyetlen helyen. München Messe, Németország, 2018. november 13-16.

Electronica 2018 kiállítás

Akár PCB-kről van szó, vagy félvezetőkről, érzékelőkről, csatlakozókról és kijelzőkről, az elektronica a legjobb hely, ahol elsőként megtudhatjuk, mely elemek, rendszerek és alkalmazások teszik lehetővé a legújabb fejlesztéseket. Planet-e: itt láthatja az elektronika teljes világát. 

Több kiállítócsarnok, több esemény, több innováció: electronica 2018, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a kiállítók és a látogatók részére.

Milyen technológiák, trendek és fejlesztések kísérnek el minket a jövőbe az elektronika világából? Mik az újdonságok az elektronikai iparban? Ezekre a kérdésekre válaszol a kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi szakkiállítás.

Minden második évben az electronica Münchenbe hozza az elektronikai cégek teljes világát a részegységekkel, rendszerekkel és applikációkkal együtt — legyenek szó éppen startup-okról,  kis- és középvállalkozásokról vagy a nemzetközi nagyvállalatokról. És nem kell csodálkozni: mint a legfontosabb nemzetközi iparágak összejövetele, az electronica az elektronikai ipar minden fontos ágazatából vonzza a látogatókat — az ipari elektronikától, az autóipartól és a távközléstől egészen a fogyasztói elektronikáig.

Az electronica szakvásár adja meg az ipar orientációját, lendületét és kilátásait a jövőre nézve és elemzi az elektronikai ipar globális piacán megjelenő fejlesztéseket.