SENSOR+TEST 2015 – szenzorok, mérési és tesztelési technológiák globális vezető fóruma

A SENSOR+TEST 2015 kiállításon a szenzoroktól az adatok értékéléséig sok mindennel találkozhat – átfogó kép a különböző mérési, tesztelési és megfigyelési rendszerekről 2015. május 19–21. között a németországi Nürnberg Exhibition Centre-ben

Sensor and Test 2015, érzékelés-, mérés- és teszteléstechnológia

Reflektorfényben a műszaki tanácsadás
A SENSOR+TEST dátuma az összes alkalmazási iparág szereplőinek naptárában piros színnel szerepel, hiszen ez az a rendezvény, ahol első kézből tájékozódhatnak az innovatív termékeik fejlesztéséhez és előállításához szükséges szenzorokról, illetve mérési és tesztelési rendszerekről.

A hatékonyságnak, a letisztult felépítésnek és a lényegre törő mondanivalónak köszönhetően a SENSOR+TEST kiállításon mindenki megtalálhatja a számítását, aki innovációra vágyik.
A világ minden tájáról érkeznek szakértők, tudósok és fejlesztők azzal a céllal, hogy megtalálják a legjobb megoldást az Ön mérési, tesztelési és megfigyelési feladataihoz.
Ezenfelül felfrissítheti műszaki tudását, és első kézből értesülhet az új fejlesztésekről a kiállítást kísérő konferenciákon, fórumokon és gyakorlati bemutatókon.

A világ legátfogóbb és legmodernebb kereskedelmi kiállításának számító SENSOR+TEST egy olyan platform, ahol a szenzoroktól kezdve a kész teszteredményekig szinte mindent megtalálhat, ideértve a különböző iparágak mérési, tesztelési és megfigyelési feladatait ellátó műszaki megoldások széles választékát is.
A SENSOR+TEST nemcsak egy kiállítás, hiszen a gyakorlati bemutatókon élőben is megtekintheti a különféle innovatív megoldásokat, rendszereket és termékeket.

 

SENSOR+TEST 2015 – Középpontban a környezeti megfigyelés

Akár általánosságban nézzük, akár az iparban, a környezetvédelem aligha tekinthető komoly törekvésnek megbízható mérési adatok nélkül. Legyen szó az egészségügyi veszélyek elkerüléséről, az ipari folyamatok optimalizálásáról vagy a legújabb törvényi előírásoknak való megfelelőségről, a környezeti feltételek pontos megfigyelése minden korábbinál nagyobb szerepet játszik az érzékelési, mérési és tesztelési technológiákban. Sensor and Test 2015, Fókuszban a környezet monitoring

A SENSOR+TEST kiváló lehetőség arra, hogy a kiállítási részen rendezett két ingyenes fórumon, illetve az első osztályú konferenciákon és szimpóziákon bővítse meglévő műszaki tudásismeretét.

Konferenciák

  • A világ egyik legnagyobb nemzetközi tudományos (érzékelés-, mérés- és teszteléstechnológiai) fórumának számító SENSOR+TEST kiállításon a világ minden tájáról egybegyűlnek a kutatók és egyéb szakmabeliek az új technológiák és a legújabb folyamatok megvitatása céljából.
  • Akár előadóként, akár résztvevőként látogat el a konferenciákra, mindenképpen előnyt kovácsolhat ezen a nemzetközi kiállításon elhangzottak információkból.

Látogassa meg a gyártónkat

  • WEISS Umwelttechnik GmbH, 11 csarnok , 11-115 sz. stand