Robot üzemeltetése valamennyi klímazónában

A Weiss Umwelttechnik bemutatja az első integrált mérő robotikával rendelkező klímakamrát. A WK BM 1000 tesztberendezést a Battenberg ROBOTIC GmbH & Co. KG céggel együttműködve fejlesztették.

Mérőrobot rendszerrel üzemelő tesztkamra, Weiss Umwelttechnik, Battenberg Robotic

Az értékelések megfoghatóvá, mérhetővé, és megismételhetővé tétele

A forma, az anyag, és a kivitel gyakran a legalapvetőbb kritériumok, amelyek alapul szolgálnak a vételi döntéshez.

Amit akkor érzünk, amikor beszállunk egy autóba, vagy megérintjük annak kezelőgombjait – amilyen szagot érzünk, vagy amilyen hangot hallunk – olyan tulajdonságok, amelyeket nagyon nehéz megragadni.

A mérő-automatikával ellátott rendszerek azonban erre is tudnak adatot szolgáltatni. A Battenberg és a Weiss cégek együttműködése az új alkalmazási lehetőségek széles tartományában felhasználható.

A WK BM 1000 az első levegőminőség vizsgáló klímakamra, amely integrált automatikus méréssel rendelkezik.

Mint a környezeti szimulációs rendszerek specialistája, a Weiss Umwelttechnik GmbH a világon először bemutatja: az első integrált mérő robotikával rendelkező klímakamrát (WK BM 1000), amely egy komplett rendszer. A WK BM 1000 berendezést a Battenberg ROBOTIC GmbH & Co. KG céggel együttműködve fejlesztettük ki.

Ez a klímakamra funkciótól függő összetevő vizsgálatokra használható extrém klimatikus viszonyok között, és gyors hőmérséklet-változások mellett a tesztelés, és gyártás során.

A WK BM 1000 alkalmazás egyesíti a mérő-automatikát a vizsgálandó mintadarabok kitettségével a különféle klimatikus körülmények széles tartományával.

Különösen az autóiparban végeznek vizsgálatokat a kezelőszervek, kapcsolók, és gombok funkcionális, és érintési, vizuális, és akusztikai tulajdonságait illetően. A műszerfal olyan összetevőinek tesztelésére, mint érintőpanelek, navigációs rendszerek, felhasználói felületek és szellőzőnyílások, a bolygónkon előforduló bármely klimatikus feltételek között kerül sor. A hőmérséklet, funkció, és érintési mérések kombinációja az orvosi berendezések, elektromos- és elektronikai termékek, informatikai, és háztartási eszközök szempontjából is izgalmas képesség.