Control 2014 – A minőség megkülönböztet

28. Control, Nemzetközi Minőségbiztosítási Szakkiállítás, 2014. május. 6–9. Stuttgarti Vásár

Control, minőségbiztosítási szakvásár
A Control a világ vezető minőségbiztosítási szakvására összehozza a világ minden részéről érkező felhasználókat a nemzetközi piac vezető szereplőivel és az összes, minőségbiztosításhoz kapcsolódó technológia, termék, alrendszer, illetve teljes hardver és szoftver megoldások innovációs szállítóival.

A világ 30 országából érkező, több mint 800 kiállítóval a Control az első számú információforrás az összes olyan vállalat számára, melyek az első osztályú minőséget tekintik üzleti sikerük alapjának. A specialista látogatók az egyik nagyon korai kiállítási fázisban betekintést nyernek a jövő gyártási és tesztelés tervezési folyamataiba. A Control a kutatásfejlesztés és az ipari felhasználók közötti tudás és technológia átadására támaszkodik.

Ahhoz, hogy ezt a célt a lehető legjobban elérje, a Control intenzíven együttműködik a szektor úttörő intézeteivel. Ezek között kell megemlíteni a Fraunhofer-Allianz Vision, Fraunhofer IPA és a Német Minőség Társaság (Deutsche Gesellschaft für Qualität – DGQ) nevét. Ezt a koncentrált know-howt bocsátják a látogatók rendelkezésére a szakkiállításokon, témaparkokban és speciális bemutatókon, és ezáltal generálnak közvetlen hozzáadott értéket a felhasználók számára.

„Ha a minőséget és a termelékenységet nem javítjuk állandóan, akkor az összes versenytársunknak biankó csekket adunk” – foglalta össze Paul Eberhard Schall a Control rendezője a minőségbiztosítás egzisztenciális fontosságát. A Control tehát évről-évre világklasszis ellátást nyújt a szakemberek világának. Az elmélet és a gyakorlat optimális keverékét előre tekintő támogató eseményekkel teszik teljessé.

Látogassa meg gyártónkat

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Environmental simulation systems - measurement