Autóipari mérnöki EXPO 2015 – VIDEÓ

Az autókarosszériákkal foglalkozó folyamatlánc kiállítása. Itt a koncepciótól a végső összeszerelésig mindent megtalálhat. 2015. június 9-10-én a németországi Nürnberg Exhibition Centre-ben

Az autóipari gyártók és beszállítók szakértői az AUTÓIPARI MÉRNÖKI EXPÓN (AUTOMOTIVE ENGINEERING EXPO) találkozhatnak, hogy eszmét cseréljenek az autókarosszériák fejlesztéséről, a festésről és a szerelési technológiákról.

Az AUTÓIPARI MÉRNÖKI EXPO a világ egyetlen kereskedelmi kiállítása, ahol bemutatják a teljes „Festett karosszéria” folyamatlánc trendjeit, innovációit, termékeit és szolgáltatásait a koncepciótól kezdve a végső összeszerelésig bezárólag, mindezt egyetlen helyen.

Az elektromosság, a CO2-kibocsátás csökkentése és a súlycsökkentés csak három azokból a fő kérdésekből, amelyek napjaink és a jövő autóipari fejlesztéseit meghatározzák. A versenyképesség megőrzéséhez naprakésznek kell lenni. Az alábbiakban találhatja az öt legfontosabb indokot, amiért érdemes részt vennie a 2015. június 9-10-én Nürnbergben (Németország) megrendezésre kerülő AUTÓIPARI MÉRNÖKI EXPÓN, Európa egyetlen olyan kiállításán, ahol egy helyen megtekintheti a teljes autókarosszéria folyamatláncot a gyártástól kezdve a festésen át a végső összeszerelésig.

Iparági szakértőktől az iparági szakembereknek
Az AUTÓIPARI MÉRNÖKI EXPÓT számos vezető autóipari gyártó és beszállító vezetőinek és mérnökinek együttműködésével szervezik, hogy a kiállítás profilja és a kiegészítő program teljes mértékben összhangban álljon az autóipari igényekkel és szükségletekkel. Így Ön látogatóként biztosan szemügyre veheti a fejlesztési, mérnöki és informatikai szektorban érdekelt legnagyobb vállalatok és szolgáltatók legújabb termékeit és megoldásait.

Letisztult kép
Nincs még egy kereskedelmi kiállítás a világon, amely ennyire letisztult képet adna a teljes autókarosszéria folyamatláncról a koncepciótól kezdve a végső összeszerelésig bezárólag. Ezen a kiállításon a karosszéria-műhelyben, a festőműhelyben és a szerelési műhelyben dolgozó döntéshozók és szakemberek a legmagasabb szintű eszmecserét folytathatják egymással. Így az AUTÓIPARI MÉRNÖKI EXPO kiváló lehetőség Önnek, mint látogatónak, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsen az autóipari szereplőkkel.