30. Nemzetközi minőségbiztosítási kereskedelmi kiállítás – Control 2016 – VIDEÓ

A Stuttgarti Control kiállítás összehozza a felhasználókat a nemzetközi piaci vezetőivel, a minőségbiztosításoz kapcsolódó innovatív gyártókkal, technológiákkal, termékekkel, alrendszerekkel, valamint a hardveres és szoftveres komplett megoldásokkal.

Control 2016, 30. Nemzetközi minőségbiztosítási szakvásár

Control – A minőség jelenti az igazi különbséget!

A 30. Nemzetközi minőségbiztosítási szakvásár a Stuttgarti Kiállítási központban kerül megrendezésre 2016. április 26-29 között.

30 év a minőségbiztosítás szolgálatában
A Control az idén ünnepli 30. évfordulóját!  
A szakvásár 30 éve, 30 éves ipari történelmet és 30 év fejlődést jelent a minőségbiztosítás területén, de mindenekelőtt bizonyíték arra, hogy a minőségbiztosítás nem egy zavaró és drága teher a gyártó cégek részére, hanem inkább egy kulcsfontosságú funkció, amely alapvetően befolyásolja az összes üzemben és az ipar minden területén az értékteremtését!

CONTROL – A minőségbiztosítás világelső vására mint kiváló gyakorlati bemutató és közbeszerzési esemény 
Amikor 1987-ben, Paul E. Schall kiállítás szervező egy speciálisan, a minőségbiztosítás komplex kérdéseinek szentelt vásár megrendezését kezdeményezte, akkor a minőségbiztosítást (QA) még a legtöbb esetben „sárgaviolának” bélyegezték (mellékes dolog szimbóluma), és mint csekély jelentőségű ügyet, elutasították. Azonban, ahogy a vevői igények szigorodtak és a versenytársak nyomása világszerte egyre nőt, a minőségbiztosítás egy teljesen új és kiterjedt szerepet kapott, amely Control nemzetközi vásár által egy integrált információs, kommunikációs és üzleti platformot kapott, mint kiváló gyakorlati bemutató és közbeszerzési esemény.

CONTROL – A minőségbiztosítás a hatékonyság mércéje!
Ma a Control, egyrészről világszerte elismert ipari eseményként és nemzetközileg támogatott, vezető vásárként működik, másrészről a Control a magas szintű minőségbiztosítás technológiai és trend barométer,miközben találkozóhelyet biztosít a világelsők és az előretekintő innovációk részére. Továbbá, a Control a világszerte megjelenő kínálatok közös bemutatója. 32 ország, mintegy 1000 kiállítója mutathatja be hardveres és szoftveres technológiáit, komponenseket, modulokat, alrendszereket és komplett megoldásokat.

A különböző változatok széles spektruma, a kis mennyiségek, vagy a gazdaságos (!) 1 darabos szériatermelés, a nagy nyomás a határidők betartására a JIT beszállítók részére – ezek a kihívások, amellyel a termelésnek szembe kell néznie, ennek megfelelően tehát az integrált minőségbiztosítás maga sem lehet kevésbé kiterjedt és komplex.
A Control ebben a helyzetben, minden évben biztosítja, hogy az új fejlesztések, az optimalizált termékek és rendszerek ugyanúgy, mint a nagyon ígéretes találmányok késedelem nélkül bekerüljenek az aktuális termelési gyakorlatba – mert csak ez a módszer hozhat gyors hasznot és segítheti a vállalatokat a versenyképességük növelésében!

Ugyanez vonatkozik az új termelési filozófiák kivitelezésére és az olyan struktúrákra, mint az Industry 4.0. Ebben a tekintetben a minőségbiztosítás több mint egy egyszerű utas – ő a vezető, mert a folyamatokat mindenekfelett a konkrét minőségi adatok alapján ellenőrzik és szabályozzák, annak érdekében, hogy gazdaságosan és hatékonyan dolgozzunk a gyártás minden fázisában.
A Control jelenti a szükséges szakértelmet az egyedi- és a rendszer-megoldásokhoz, kezdve a technológiáktól és folyamatoktól egészen a komplett rendszerekig és a nagysebességű adatátvitelig, jelentősen segítve ezzel a jelenlegi és jövőbeli struktúrák kialakítását az Industry 4.0 részre.

Hagyományos mechatronikai mérőműszerek és 3D méréstechnika, mikroszkópok és endoszkópok, képalkotó eljárások és megjelenítő rendszerek, tesztminták és egyedi darabok kézzel történő kezelése, vagy akár a robotokkal történő vizsgálata – a Control nemzetközi vásár a minőségbiztosításról szól és világ jelenleg egyetlen olyan vására, amelyen megjelenhetnek azon idevonatkozó módszerek és eszközök, amelyek biztosítják az áramvonalas és gazdaságos gyártást és összeszerelést mindenféle magas színvonalú termék esetében.

Látogassa meg gyártóinkat

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Environmental simulation systems - measurement, 1-es csarnok, 1215-ös stand
  • Vötsch Industrietechnik GmbH, Umweltsimulation – Wärmetechnik, 1-es csarnok, 1215-ös stand