29. Control nemzetközi minőségbiztosítási kereskedelmi kiállítás

A szakmai látogatók korai stádiumban kaphatnak betekintést a jövőbeli gyártási és tesztelési technológiákba. A Control eszméje a tudásismeret és a technológiai információk kutatás+fejlesztési szektorban érintett szereplők közötti cseréjén alapszik.

Control, nemzetközi minőségbiztosítási szakvásár, 2015

Control A minőség jelenti az igazi különbséget
Nemzetközi Minőségbiztosítási Szakvásár, 2015 május 05. – 08., Stuttgart

„A minőségbiztosításhoz egy olyan rendszer szükséges, amely elősegíti a minőségi színvonal folyamatos fejlesztését” – ez az idézet a „Commitment to Quality” (Minőség iránti elkötelezettség) című amerikai minőségügyi „bibliából” származik, és minden más minőségbiztosítási idézetnél egyértelműbben rávilágít, hogy a minőségnek bizony ára van! Még mielőtt késő lenne belátni, hogy a minőség kulcsfontosságú szerepet játszik a nemzetközi versenyképesség megőrzésében, a gyártóvállalatok időben elsajátíthatják azon eszmét, hogy a minőségbiztosítás minden vállalati divízióban alapvető, magától értetődő folyamat legyen.

A 2015-ben 29. alkalommal megrendezésre kerülő Control nemzetközi minőségbiztosítási kereskedelmi kiállítás megfelelő tájékoztatási, kommunikációs, beszerzési és üzleti platformot kínál az ügyfeleknek és felhasználóknak. A nívós iparági elvárásoknak való hosszú távú megfelelés jegyében a 2015. évi Control kiállításon számos innovatív és optimalizálási megoldást mutatunk be a fenti mottó égisze alatt!

Nomenklatúra

  • Mérési technológia
  • Anyagvizsgálat
  • Elemzési készülékek
  • Optoelektronika
  • Minőségbiztosítási rendszerek

Látogassa meg gyártónkat

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Environmental simulation systems - measurement, 1-es csarnok, 1215-ös stand