Légszelepes (Damper Shock) hőmérsékleti sokk tesztkamra – ShockEvent D

A SchockEvent D a hagyományos, függőleges, vagy vízszintes mozgatású tesztterek alternatívájaként teszttere mozgatása nélkül teszi lehetővé a rezgésérzékeny vizsgálati anyagok kíméltes vizsgálatát és a mérőeszközök egyszerű csatlakoztatását.

Rezgésérzékeny mintadarabok hősokk teszt vizsgálata 
A légszelepes hősokk (Damper Shock) technológia bevezetésével a Weisstechnik tovább bővíti hőmérsékleti sokk tesztkamráinak választékát. A légszelepes megoldással végzett hősokk teszt tökéletesen alkalmas rezgésérzékeny mérőműszerek és érzékelők tesztelésére.

A légszelepes hősokk (Damper Shock) különlegessége az egy pozícióban álló teszttér. A vizsgálathoz szükséges meleg és hideg levegő a teszttér felett és alatt található kamrákban kerül létrehozásra. Vizsgálat során a szükséges hőmérsékletű levegő légszelepeken keresztül kerül bevezetésre a teszttérbe, és így a teszttér mindig ugyanabban a pozícióban marad. Ez a legfontosabb különbség a légszelepes, és a hagyományos, mozgó tesztteret alkalmazó berendezések közt.
 ShockEvent D hőmérsékleti sokkteszt kamra

Megfelel az alacsony rezgésszint követelményű teszt előírásoknak
A Weisstechnik légszelepes (Damper Shock), mozgás mentes vizsgálókamrája ideális megoldást kínál rezgésérzékeny mérőeszközök és érzékelők, valamint feszültség alatt álló mintadarabok mechanikai hatásokat kiküszöbölő hőmérsékleti sokkteszt vizsgálatára. A végzett tesztek megfelelnek a szabványos hőmérsékleti hősokk tesztek követelményeinek, mint például a japán JASO D-014-4 és EIAJ ED-2513B Na szabványnak, valamint a MIL-STD-883H és 202G szabványok különféle osztályainak.

Egyszerű kábelátvezetés
Mindezeken felül, mivel ezt az új tesztkamrát 2 és 3 zónás sokkteszt kamraként tervezték, mely lehetővé teszi a környezeti levegő beáramlását is, így nagyobb rugalmasságot biztosít a különféle vizsgálati eljárások alkalmazására.
Az állandó pozícióban álló teszttér további előnyt jelent mérőeszközök csatlakoztatása esetén, mivel így a vezetékek is fixen, mozgás mentesen állnak, eltérően a hagyományos vizsgálati módszerektől.

Nagy laboratóriumok és minőségbiztosítási vizsgálatok számára
Az 1970x1595x1765 mm külső méretű tesztkamrát a fejlesztő laboratóriumok részére és gyártás közbeni minőségbiztosítási feladatok végzésére ajánljuk. A vizsgálati tér térfogata 210 liter, mérete 700x500x600mm, maximális terhelése 100 kg. A tesztkamra egyszerűen csatlakoztatható más tesztkamrákhoz, és a már megszokott SIMPATI vezérlő szoftverrel működtethető.Légszelepes hőmérsékleti sokkteszt kamra

Szállítás raktárról
A Weisstechnik kétféle hűtőközeget kínál a ShockEvent D tesztkamrához. Választhat, hogy a hagyományos R-23, vagy az új R-469A típusú, német innovációs díjnyertes hűtőközegével kerüljön szállításra a berendezés. A vizsgálati tér hőmérséklet tartománya -65 és +200 °C között szabályozható. A tesztkamra készletről, rövid határidővel szállítható.

További információért kérjük forduljon ügyfélkapcsolati munkatársainkhoz.