TempEvent hőmérséklet tesztkamrák – Több felszerelés, már a kezdetektől

Új, környezetbarát hűtőegység – Optimalizált levegőáramlás és hőmérséklet eloszlás – WEBSeason, web-alapú felhasználói felület.

TempEvent hőmérséklet tesztkamrák_1

ALAPFELSZERELTSÉG A SZABVÁNYOK BEÁLLÍTÁSA

Külső 
Nagyobb biztonság a jövőben, új hűtőközeg használatával
Az összes TempEvent típusú hőmérsékleti tesztkamrába már az új, R449A hűtőközeget használják. A gáz GWP értéke (Global Warming Potential ) éppen 1397, ami a 2030 utáni biztonságos használatot is lehetővé teszi, úgy hogy hűtőgázt sem kell cserélni. Ennek eredményeként, mi már ma meghaladjuk a jövőbeni jogszabályi előírásokat, ez tehát már a tesztek jövőbeni tesztelése, és ezzel könnyebben karbantarthatóvá teheti és egyre jobban környezetbaráttá alakíthatja a berendezését.

Belső 
Műszaki művészet a nagyobb teljesítményért  
Az intelligens tervezésű levegővezetés és a levegő betáplálást és kivezetést szabályzó rendszer alapfelszerelés lesz, és ez biztosítja a TempEvent számára a legjobb teljesítményt az osztályában.

Nincs esélye a szennyeződésnek és korróziónak.
A tesztkamra padlólemeze 1.4404 típusú, magasan ötvözött, extraminőségű korrózióálló rozsdamentes acélból készült. A speciális hegesztésnek, a sima felületeknek, a lekerekített sarkoknak és a komplex, bélyeges rácsbevonatnak köszönhetően, a tesztkamra könnyen tisztán tartható. 

Szabályozás és ellenőrzés 
WEBSeason-nal a kapcsolatok korszakában
Programozáshoz az innovatív, WEBSeason felhasználói felületet használhatja, ezzel ellenőrizheti és nyomon követheti a teszteket bármikor és bárhonnan, akár a saját tabletről vagy okostelefonról. A nyelv és a mértékegységek a felhasználó igénye szerint állíthatók be, és a beállítások elmenthetők. Ezzel a WEBSeason a rugalmasság és a hatékonyság új dimenzióját nyújtja.

TempEvent hőmérséklet tesztkamrák_2

Innovatív tesztkamráink Weiss Technik vagy Vötsch Technik név alatt érhetők el.

Köszönhetően a zöld módszereknek, melyek ma már szabványosnak számítanak, a TempEvent készüléknek a legjobb az energiahatékonysága az osztályában.