SunEvent típusú napfény szimulációs kamrák

A Weiss Technik SunEvent napfény-szimulációs kamrákkal jól szimulálható a napfénynek, hőmérsékletnek és a nedvességnek a termékek tulajdonságaira és élettartamára gyakorolt hatása. Reprodukálható, hitelesített és gyorsított körülmények.

SunEvent napfény-szimuláló tesztkamra
Direkt kitettség: nap, hő, hideg, nedvesség 

A kis és nagy tárgyak a mindennapi életben olyan környezeti hatásoknak vannak kitéve, amiknek károsító hatása nem csak a működést vagy csak az élettartamot érinti: a festett felületek kifakulnak, az anyagok öregedése felgyorsul.
Sok termékre, a többféle környezeti tényezővel kombinált fényterhelési minőségvizsgálati tesztek elvégzése elengedhetetlen.
A Weiss Technik SunEvent típusú napfény-szimulációs kamrákkal (Solar simulation chambers) jól szimulálható a napfény, a hőmérséklet és a nedvesség károsító hatása az Ön termékeinek tulajdonságaira és élettartamára.
Reprodukálható, hitelesített és gyorsított körülmények.

A termékek minőségvizsgálatánál, a hosszú időtartamú tesztek során Önnek, számos tesztszabvány előírásait kell fegyelembe vennie. A mi tesztkamráinkat éppen erre a feladatra tervezték. A Weiss Technik modellek lefedik az alkalmazások széles körét és minden igényt kielégítenek. Egyedi igények esetén, minden rendszer többféle, személyes igényekre szabott opcióval frissíthető.

SunEvent klímakamra
A megbízható mérési eredményeket az alábbiak biztosítják

  • Német gyártmányú besugárzási egység, kiváló sugárzási egyenletességgel
  • A munkatér tökéletes, környezetbarát szigeteléssel van ellátva
  • Párazáró tervezés, hegesztett varratokkal
  • Optimalizált légkeverés és hőmérséklet eloszlás a mérőtérben
  • Teljesítményre optimalizált temperálási technológia, szabadalmaztatott klímavezérlő egység

Testreszabott vizsgálatok
Opciós kiegészítő felszerelés az egyedi igények kielégítésére.

Globális sugárzás, hőmérséklet és nedvesség 
A SolarClimatic sorozatú készülékek csúcstechnológiájú tesztberendezések, amelyek a globális sugárforrással alkalmasak a kültéri és a beltéri hőmérséklet- és klímafeltételek szimulálására. A fő befolyásoló tényezők - mint például a globális besugárzás, hőmérséklet, és páratartalom – adatai, külön-külön programozhatók a felhasználó által konfigurált programban. A berendezések mérőterének tervezői gazdaságos alternatívát kínálnak, bejárható (Walk-in-Chamber) vagy még nagyobb, behajtható méretű (Drive-in-Chamber) napfény-szimulációs kamrákra is.

Jellemzők

  • Mind a négy modell: 340, 600, 1000 és 3400 literes kamra, beépített globális sugárzóval (fém-halogén lámpa kültéri szűrővel) kombinált teljes értékű klímakamra
  • A tesztkamrák hasznos mérőterét kifejezetten anyagminták, nagyobb részegységek, vagy akár kisebb darabok vizsgálatára tervezték
  • A tesztkamra könnyedén, egy kézzel is kinyitható
  • Állítható magasságú mintatartók a minták optimális besugárzásának biztosításához

SunEvent tesztkamra