WK3 klímakamra - Forradalom a környezetvédelmi technika világában

Az új WK3 klímakamra felhasználási filozófiája lehetővé teszi a felhasználóknak szerte a világon, hogy gyorsan és kényelmesen érjék el a működtető és vezérlő funkciókat, illetve hogy manuálisan is hozzáférjenek a folyamatokhoz.

WT3, WK3, hő- és páratartalom tesztkamrák

A normál WK3 klímakamra a kényelmes és könnyű működtetés érdekében el van látva egy nagyméretű, 12”-os TFT érintőképernyős monitorral. 
A kamrákban megvilágított CONTROLPAD van felszerelve, amely folyamatosan kijelzi az aktuális működési állapotot és az üzemi paramétereket. A felhasználók világos képet kapnak az összes fontos folyamatról, és munkájukat gombnyomásokkal el tudják végezni.

A jogosult felhasználók a beépített hálózati interfészen és internetes webszerveren keresztül folyamatosan hozzáférnek az aktuális alkalmazáshoz, és ezáltal úgy érezhetik, mintha közvetlenül a berendezés előtt állnának.

A gyártók nagy hangsúlyt fektetnek termékeik üzembiztonságára és teljesítményére. 
A WK3 képes arra, hogy folyamatos működés közben állandó szinten tartsa az összes klímaparamétert a készülék belsejében – például 85°C-t és 85% relatív páratartalmat, még akkor is, amikor odakinn nyári hőség vagy egyéb extrém időjárási körülmény áll elő.

 

WT3 / WK3 HŐMÉRSÉKLET ÉS PÁRATARTALOM TESZTKAMRÁK

A WT3 és WK3 sorozatú tesztkamrák megismételhető hő- és klímatesztek elvégzését teszik lehetővé a minőségellenőrzés és a fejlesztés összes alkalmazási területén.
A próbatest alakjától és jellegétől függetlenül magas hőmérsékleti állandóságot érünk el a vizsgálati tér hatékony és homogén hőmérséklet-, illetve páratartalom-kondicionálásával. Ezek a körülmények viszont pontos mérési eredményeket biztosítanak. Az üzemi klíma- és hőmérséklet-tartományok megfelelnek az összes vizsgálati szabványnak (DIN, ISO, MIL, IEC, DEF, ASTM).

Előnyök


  • Érintőtábla egyszerű, menüvezérelt működéssel
  • Könnyen tisztítható vizsgálati tér
  • A könnyen hozzáférhető berendezéselemek minimális szerviz- és karbantartási időket garantálnak
  • 50 és 125mm-es átmérőjű nyílások

Műszaki jellemzők

  • A vizsgálótér térfogata 180–2000 l
  • Hőmérséklet-tartomány -70°C-tól +180°C-ig
  • Páratartalom-tartomány 10–98% r.h.