TempEvent hőmérséklet tesztkamrák

A WeissTechnik TempEvent hőkamrái, a világon az elsőként szabványokat állítanak fel a teljesítmény, a jövőbeli védelem és a használhatóság területén. Új, környezetbarát R449A hűtőközeg, optimalizált légkeverés és hőmérséklet eloszlás.

TempEvent hőmérséklet tesztkamrák

Lépj be biztonságosan a jövőbe – használd az új hűtőközeget 
Minden TempEvent hőmérséklet tesztkamrában az új R449A új hűtőközeget használják.
A hűtőközeg GWP-értéke (Global Warming Potential) csak 1397, ami azt jelenti, hogy 2030 után is biztonságosan használható, és a hűtőközeget nem kell cserélni. Ennek eredményeként, már ma meghaladjuk a jövőbeli jogszabályi előírásokat, ezért a tesztek jövőbiztosak, a berendezés pedig könnyebben karbantartható és még inkább környezetbarát lesz.

Műszaki művészet a nagyobb teljesítményért 
Az elegánsan kialakított légáramlás, a levegő betáplálás és elszívás vezérlő rendszere, amely már szabványos, a legjobb teljesítményt biztosítja a TempEvent kamraosztály számára.

Nincs esély a korrózióra vagy a szennyeződésre 
A vizsgáló kamra padlója magasan ötvözött, extra-korrózióálló rozsdamentes,  1.4404 acélból készült. Speciális hegesztésnek, sima felületeknek, lekerekített sarkoknak és komplex rácsrétegeknek köszönhetően a tesztkamra könnyen kitisztítható.

WEBSeason-al – a kapcsolatok korában 
Az innovatív WEBSeason felhasználói felületet bármikor és bárhonnan használhatja a tesztek vezérlésre és ellenőrzésére, akár táblagépről vagy okostelefonról. A nyelv és az egységek a felhasználó igénye szerint állíthatók be és a beállítások elmenthetők. Ezen a módon, a WEBSeason a rugalmasság és a hatékonyság új dimenzióját teremti meg.