SHED – légmentesen lezárt tesztberendezések a kipárolgási emissziók meghatározásához


A Weiss Umwelttechnik által gyártott SHED-kamrák, melyekben kondicionálható a hőmérséklet, megfelelnek azoknak a részletes előírásoknak, amelyeket a szabványosított emissziókorlátozó rendelkezésekben határoztak meg.

RL-Shed hő- és klímakamrák

A gépjárművek működésével járó kipufogógázok kibocsátásán kívül a gépkocsi tankolása és a benzinkút feltöltése közben is szénhidrogéngőzök kerülnek a levegőbe, és ezek rászállnak magára a gépkocsira is.

Németországban az utóbbi 30 évben több mint 50%-kal nőtt a gépkocsik HC-kibocsátása.
Az autóipar nemzetközivé válása miatt világszerte a tesztelőberendezések követelményévé tették azokat a szigorú rendelkezéseket, amelyeket az EPA és CARB nevű amerikai környezetvédelmi hatóságok fektettek le.

A Weiss Umwelttechnik által gyártott SHED-kamrák, melyekben kondicionálható a hőmérséklet, megfelelnek azoknak a részletes előírásoknak, amelyeket a szabványosított emissziókorlátozó rendelkezésekben határoztak meg.
Sok vezető autógyár és neves kereskedő választja emiatt újra és újra a Weiss által gyártott tesztelőberendezéseket. Ez annak is köszönhető, hogy a Weiss Umwelttechnik világszerte gyárt tesztelőberendezéseket és rendszereket.

SHED-termékcsalád


  • VT/VV-SHED

  • RL-SHED

  • VT/VV Mini-SHED

  • Üzemanyag-kondicionáló berendezés