Fitotron SGR bejárható tesztkamrák növény és rovar kísérletekhez

A Fitotron SGR bejárható tesztkamrák pontos és megbízható környezetet nyújtanak vizsgálataik elvégzésére a hőmérséklet, páratartalom és fény korszerű és energia-hatékony vezérlésével.

Fitotron_SGR_Standard bejárható klíma tesztkamrák

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően költséghatékony megoldást kínál felhasználóinak.

A Fitotron SGR Standard Growth Rooms termékcsalád kifejezetten a felhasználó méret és alkalmazás igényeihez igazodóan kerül kialakításra, és ezáltal - a rugalmas tervezésnek köszönhetően - mind a jelenlegi, mind a jövőbeli kutatási igények kiszolgálására is megfelelő megoldást biztosít.

A berendezés lehetővé teszi, a fényciklusok egyéni beállításával, szabályozott növekedési körülményeket biztosítását.

A felhasználáshoz optimalizálható polcrendszer egy, két, illetve három szintű nevelő teret biztosít, így a teljes hasznos felület 1,4 m2 és 24,5 m2 változtatható. Mindemellett, amennyiben a rendelkezésre álló tér szűkösnek bizonyulna, úgy méret-optimalizált kialakításban is állunk segítségükre.

Minden egységben rendelkezésre áll egy kivehető, illetve magasságban állítható keret. A két-, illetve háromszintes felhasználáshoz szükséges világító egységek szintén mozgathatók 150 mm-es magassági lépésekben, illetve eltávolíthatók. Ennek köszönhetően a Fitotron SGR tesztkamra különböző méretű növénytípusok számára képes biztosítani a megfelelő növekedési teret.

Opcionális kiegészítő egységek:

  • LED világítás
  • Vízhűtéses változat
  • CO2 kontroll
  • Kiegészítő légszárító egység, alacsony páratartalom (40% r.h.) eléréséhez
  • Kiegészítő szűrőegység, biológiai szennyeződés megelőzésére

Szerviz támogatás 
Mérnökeink az iparban egyedülálló színvonalú továbbképzéseken vesznek részt, mely biztosítja ügyfeleink magasszintű műszaki támogatását. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy berendezéseik megfelelnek az elvárt normáknak.