Fitotron CGR nagy fényintenzítású bejárható növénynevelő tesztkamrák

A Fitotron GCR nagy fényintenzítású bejárható növénynevelő tesztkamrákat kukorica, búza, árpa, gyapot, hüvelyesek, cserjék, dohány és C4-es növények számára fejlesztették ki.

Fitotron CGR bejárható növénynevelő tesztkamra

A Fitotron CGR tesztkamrák ötvözik a moduláris kialakítást a nagy teljesítménnyel. 4 és 18 m2 között öt méretben érhetőek el, főként a nagy fényintenzitást és kiegyensúlyozott spektumot igénylő növények részére specializált kialakításban.

A Fitotron CGR növénynevelő tesztkamrák kialakítása akár 2,5 méter magasságig biztosítja a növények növekedéséhez szükséges teret.
A rendkívül magas fényintenzitást a legmodernebb kerámia fém-halogén technológia biztosítja. A lámpákat fényáteresztő réteg választja el a belső tértől, mely által a belső tér és a lámpatestek hőmérséklet szabályzása független egymástól, ezáltal biztosítva az optimális teljesítményt és a tenyésztési feltételek pontos szabályzását.

A hőmérsékletet és a páratartalom, valamint a fényintezitást egyedileg szabályozható.

A Fitotron CGR nagy fényintenzitású tesztkamra lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabadon programozható 24 órás ciklusokban, a nap/éj – hajnal/alkony, hőmérséklet és páratartalom szabályzásával fenntartsa az előírt növekedési körülményeket.

A Fitotron CGR növénytermesztési kamrái ideálisak a magasabb növények vizsgálatára egészen a palánt kórtól az kifejlett növényig. A kamrák alkalmasak kukorica, dohánynövények, pamut, hüvelyesek, cserjék és kertészeti növények, illetve minden nagy fényintenzitást igénylő növény nevelésére és termesztésére.

Megbízható mérések, vizsgálatok, tesztek:

  • Széles környezeti tartományban (hőmérséklet és páratartalom) nagy fényintenzitás mellett is
  • Speciális kialakítású növénynevelő terek 4-től 18 m2-ig
  • A lámpatestek a belső tértől fizikailag elválasztva, külön hűtőegységgel szereltek
  • A standard, vertikális/függőleges légáramlású változattól eltérő légáramlási változatok is elérhetőek
  • Fitoview SCADA szoftver

Opcionális kiegészítő egységek:

  • LED világítás
  • Vízhűtéses változat
  • CO2 kontroll
  • Mobil, többszintű állványok és tárolóasztalok
  • Kiegészítő szűrőegység, biológiai szennyeződés megelőzésére

Szerviz támogatás 
Mérnökeink az iparban egyedülálló színvonalú továbbképzéseken vesznek részt, mely biztosítja ügyfeleink magasszintű műszaki támogatását. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy berendezéseik megfelelnek az elvárt normáknak.