Fitotron EGR (FL széria) költségoptimalizált bejárható növénynevelő tesztkamrák

A Fitotron EGR-FL típusú bejárható tesztkamra költséghatékony megoldás nagy mennyiségű növényi anyag szabványoknak megfelelő, szabályozott körülmények között történő növesztésére, termesztésére.

Fitotron-EGR-FL bejárható növénynevelő tesztkamrák

A Fitotron EGR (FL – fluorescent version / fénycsöves változat) tesztkamra lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabadon programozható 24 órás ciklusokban, a nap/éj – hajnal/alkony, hőmérséklet és páratartalom szabályzásával fenntartsa az előírt növekedési körülményeket nagy mennyiségű növényi anyag szabványosított felületen történő neveléséhez.

A Fitotron EGR (FL) bejárható tesztkamrában a növénynevelés három szinten történhet, ahol a termőfelületek az állítható lámpatestekkkel külön-külön megvilágíthatók. A hőmérsékletet, a páratartalom és a fényintenzitás egyedileg szabályozható.

Opcionális kiegészítő egységek:

  • LED világítás
  • Vízhűtéses változat
  • CO2 kontroll
  • Mobil, többszintű állványok és tárolóasztalok
  • Kiegészítő szűrőegység, biológiai szennyeződés megelőzésére

Szerviz támogatás 
Mérnökeink az iparban egyedülálló színvonalú továbbképzéseken vesznek részt, mely biztosítja ügyfeleink magasszintű műszaki támogatását. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy berendezéseik megfelelnek az elvárt normáknak.