ClimeEvent, bejárható kamrák

Köszönhetően a moduláris rendszerének, a ClimeEvent bejárható tesztkamra gyorsan és könnyen konfigurálható. Opciók széles választéka segíti az egyedi igények kielégítését.

ClimeEvent bejárható tesztkamra_2, Weiss Technik

A szezonális időjárási különbségek, a klimatikus zónák – a termékeknek ki kell bírniuk a gyártás, a szállítás, a tárolás és a használat alatt történő hőmérsékleti terhelésnek. A ClimeEvent típusú bejárható kamrák segítségével tesztelhető hőmérséklet és a páratartalom hatása a termékek tulajdonságaira, működésére és az élettartamára.

ClimeEvent szabványokat határoz meg a teljesítmény, a minőség és a használhatóság területén. Egy új hűtőközeg, amely már ma megfelel a holnap standardjainak, magas jövőbeli ellenálló képességet biztosít, amivel a ClimeEvent kamrát öko-, és felhasználóbarát készüléké teszi.

Moduláris rendszerének köszönhetően, a ClimeEvent bejárható kamrát gyorsan és könnyen konfigurálhatja. Az opciók széles választéka teszi lehetővé az egyedi igények kielégítését, és ezzel olyan tökéletesen összehangolt teljes értékű megoldásokat eredményez, amely megfelel az iparág legmagasabb szintű szabványainak. Az innovatív WEBSeason felhasználói felület bármikor és bárhonnan lehetővé teszi a tesztek programozását, vezérlését és monitorozását – akár tabletről, akár okostelefonról.

ClimeEvent bejárható tesztkamra, Weiss Technik

A felhasználói előnyök áttekintése

  • R449A, GWP 1,397 új környezetbarát hűtőközeg.
  • A tesztkamra V4A (1.4404) magasan ötvözött, extra korrózióálló rozsdamentes acélból készült.
  • A legkorszerűbb hűtési technológiának és az elektronikus hűtővíz szabályzóknak köszönhetően rendkívül hatékony a működés.
  • A legmagasabb ellenőrzési pontosság a légkondicionáló, a hűtési technológia és a vezérlők tökéletes összehangolásának köszönhető.
  • WEBSeason web-alapú felhasználói felület.