SkyEvent TA/TAH, magassági hő- és klíma tesztkamrák

SkyEvent tesztkamrák – Teszteljen bármit, a repülőgépektől a helikopterekig. Amiben a kutatás, fejlesztés és minőségellenőrzés érintett, ott ne kockáztasson. Mi ebben támogatjuk Önt.

Magasság szimuláló tesztkamra, SkyEvent

Legyen szó repülőgépekről, helikopterekről, vagy UAV-okról (pilóta nélküli gépek): a modern légi járművek a használatuk során rendkívüli környezeti stressznek vannak kitéve. A SkyEvent TA/TAH magassági hőmérséklet és klíma tesztkamrák lehetővé teszik a kemény környezeti feltételek szimulálását, valamint a termékek tulajdonságára, működésére és az élettartamára gyakorolt hatások megfigyelését is. A vákuum és a hőmérséklet 150mbar értékig, nagy sebességgel, pontosan szabályozott – a kiváló reprodukálhatóság és a pontos vizsgálati eredmények érdekében.

A termékek tesztelése során számos tesztelési szabványnak kell megfelelni és hosszú időtartamú vizsgálatokat kell elvégezni. A mi tesztkamráinkat éppen erre tervezték. A készülékek megfelelnek a legfontosabb repüléstechnikai környezetvédelmi tesztelési normáknak, mind a civil, mind a katonai ipar területéről, így teljesítik az RTCA DO-160G és a MIL- STD-810G szabványok főbb elemeit is. Speciális igények esetén többféle opcióval frissítheti a kamrákat, az Ön igényeinek megfelelően.

Legjobb felszerelés, legjobb teljesítmény

  • A hőmérsékletet nagyvákuumi körülmények között szabályozzák (150 mbar)
  • Nagyfokú hőmérsékleti homogenitás
  • Széles párásítási tartomány (TAH modellnél)
  • Alacsony áram és hűtővízfogyasztás
  • A legjobban felszerelt alaptípus

Különleges követelmények? Van rá megoldásunk!

Magasság + nedvesség + hőmérséklet 
Jegesedési vizsgálatok? A mi hőmérséklet és magassági klíma tesztkamránk az RTCA DO-160 Section 24 Cat B szerinti kombinált tesztekre is képes.

Biztonsági védelem 
Veszélyes akkumulátor tesztek? A mi speciális tesztkamráink tartalmazzák a felhasználó és a berendezés védelmét szolgáló biztonsági jellemzőket.


A készülékről további információt a műszaki leírásokban talál. Keressen minket.

Innovatív tesztkamráink Weiss Technik vagy Vötsch Technik név alatt érhetők el.

A zöldmódnak köszönhetően, ami szabványossá válik, a TempEvent energiatakarékosság szempontjából a leghatékonyabb készülék.