Weiss SC450 és SC1000 hagyományos sópermet és kondenzvíz tesztkamrák


A sópermetes tesztkamrák lehetővé teszik az olyan ciklikus, szelektív, ismételhető, felgyorsított korrózióvizsgálatok elvégzését, melyek megfelelnek a vonatkozó belföldi és nemzetközi szabványoknak, mint pl. a DIN, ISO, EN, IEC, ASTM, DEF, MIL-STD,..

SC, kozzózió tesztek, sópermetes tesztkamra

Az SC sorozatú sópermetes tesztkamrák újabb példát adnak a Weiss Umwelttechnik által kifejlesztett, jövőorientált vizsgálóberendezésekre.

Ez a készülék úgy kívánja minden tekintetben a legjobb tesztelő eszközt nyújtani a felhasználó számára, hogy kombinálja a műszaki funkciót az ergonómiával és az ipari formatervezéssel.

Ez vonatkozik a műszaki és gyakorlati részletek nagy változatosságára és az ár/teljesítmény arányra is, ahol egyforma súlyt kaptak a beruházási és az üzemeltetési költségek.

Ezt a terméksorozatot környezetbarát kialakítás jellemzi. Teljesen korrózióálló, kevés energiával működtethető és majdnem teljes mértékben újrahasznosítható anyagokból készült.

SC sópermet tesztkamrák

A sópermetes tesztkamrák és a klímaváltós tesztberendezések SC sorozata lehetővé teszi az olyan ciklikus, szelektív és ismételhető, felgyorsított korrózióvizsgálatokat elvégzését, melyek megfelelnek a vonatkozó belföldi és nemzetközi szabványoknak, mint pl. a DIN, ISO, ASTM, DEF, MIL-STD stb.

A széles szögű tesztkamra fedél lehetővé teszi, hogy a nehéz vagy terjedelmes próbatesteket felülről tegyék be a berendezésbe. Két normál méretben kapható a berendezés. A vizsgálótér és a vezérlőpanel között egy lapos munkaterület áll rendelkezésre, ahol kisebb próbatestek helyezhetők el egy-egy tesztciklus előtt vagy után.

A levehető gépházfedél könnyű hozzáférést biztosít a kezelő számára és azoknak a szerviz szakembereknek, akik karbantartási és szervizelési feladatokat hajtanak végre.

Weiss korrózió tesztelés, SC-KWT

Sós pára vizsgálat elvégzése a DIN EN ISO 9227 [DIN 50 021] szabványban előírtak szerint

A szükséges sűrített levegőt magas nyomású párásítóban melegítik és párával telítik, mielőtt bevezetnél a vizsgálati térbe.

A Venturi-cső adagolóedényében visszakeringtetéssel tartják állandó szinten a sóoldatot.

A tesztkamra fűtése egyenletes hőmérséklet kondicionálást biztosít a beállított hőmérsékletnek megfelelően. A lecsapódott folyadékot a padló lefolyóján keresztül vezetik el és a korrózió tesztkamra levegője egy kivezető nyíláson keresztül szellőzik.

Ez a vizsgálat elvégezhető a normál SC sorozatú kamrával.

Műszaki jellemzők

  • Sós köd- és kondenzált víztesztek elvégzéséhez szükséges felszereltséggel

  • A vizsgálótér térfogata: 450/1000 liter

Fő előnyök

  • Újrahasznosítható polietilénből készült, korrózióálló ház

  • Akrilüveg fúvóka a permetezőcsatornában a ködpermet optimális elosztása érdekében

  • A próbatestek géppel is beemelhetők a tesztkamrába
  • Hidrosztatikus buratömítés
  • Hosszú idejű vizsgálatok is elvégezhetők a 180 literes sósvíztartálynak köszönhetően
  • A tesztkamra kialakítása könnyű szervizelést garantál
  • Vezérlőrendszer: SIMPAC vezérlőkártya 8” Color Touch érintőképernyős vezérlővel