SaltEvent SC korróziós, váltakozó üzemű tesztkamrák

A Weiss Technik SaltEvent SC váltakozó korróziós kamráival a sós köd és a kicsapódás hatásait lehet szimulálni. Reprodukálható, minősített és gyorsított tesztfeltételek.

SaltEvent SC korrózió tesztkamra

SaltEvent tesztkamrák – Korrózió szigorú ellenőrzés alatt 
Magas nedvességtartalom, sós levegő, tengervíz és szórt, kicsapódott só – kis és nagy tárgyak egész sora naponta ki van téve a különböző korrozív atmoszférák hatásának. A korrózió nem csak a fémes alapot támadja meg, hanem a magasan ötvözött, temperált anyagokat, műanyagokat és a festett felületeket is. Ezért sok termék esetében nagyon fontos minőségi mutató és biztonsági funkció a korrózióval szembeni ellenállás.

A Weiss Technik gyártmányú SaltEvent SC váltó üzemű korróziós tesztkamrákkal reprodukálható, minősített és gyorsított tesztfeltételek mellett lehet szimulálni a sóköd és a kicsapódás hatásait.

A termékek korróziós vizsgálata hosszú időtartamú teszteket jelent és többféle szabvány előírásait is be kell tartani. A mi tesztkamráinkat éppen ilyen típusú vizsgálatokra tervezték. A Weiss modellek az alkalmazások széles körét fedik le és minden igényt kielégítenek. Speciális követelmények esetén, a rendszerek egyedi igény szerint nagyszámú, opciós tartozékkal egészíthetők ki.
Korróziós, váltakozó üzemű tesztkamra, SaltEvent SC, Weiss

A megbízható mérési eredményeket az alábbiak biztosítják

  • Permetszemcsék optimális eloszlása a mérőtérben a precíziós, kettős fúvókának köszönhetően
  • Rendkívül stabil hőmérséklet, amit részben a duplafalú, belső szigetelésű mérőtér, részben az előmelegített sűrített levegős, vízszint kapcsolóval ellátott nedvesítő torony biztosít.
  • Szabályozható áramlásmérő és adagoló a sóoldathoz
  • A mérőtér és a tető kialakítása megfelel a szabványok előírásainak: a sóköd befúvása során létrejövő esetleges cseppek nem hullhatnak a minta felületére

Testreszabott megoldások 
Opciós felszerelés egyéni igényekre.
Korrózió-tesztkamra, SaltEvent SC, Weiss